Om oss

Välkommen till Woodlooks.se!

Vi är den ultimata destinationen för alla hundälskare, experter, nybörjare eller bara de nyfikna själarna som vill lära sig mer om dessa fantastiska fyrbenta vänner. Med över 9000 frågor att besvara, har vi som mål att vara den mest omfattande och tillförlitliga källan för hundinformation på nätet.

Vårt mission

Varje dag vänder sig tusentals människor till nätet för att söka efter svar på sina hundrelaterade frågor. Vare sig det handlar om den bästa kosten för en valp, träningsmetoder, eller bara grundläggande vård, så har Woodlooks.se ambitionen att besvara dessa frågor med noggrannhet och expertis.

Möt vårt team av experter

Vårt skribentteam består just nu av tre dedikerade individer, var och en med sin unika bakgrund och spetskompetens inom hundområdet. Genom att samarbeta kan vi garantera att informationen vi erbjuder är både mångsidig och djupgående.

En bild på Stina ström som är skribent på Woodlooks.se

Stina Ström

Skribent och hundälskar in i benmärgen.

stina.strom@woodlooks.se

Läs mer om mig här!

En bild på Martin Claesson som är skribent på Woodlooks.se

Martin Claesson

”Chefredaktör” och grundare av sajten.

martin.claesson@woodlooks.se

Läs mer om mig här!

En bild på Karl Lund som är skribent på Woodlooks.se

Karl Lund

Skribent och webbutvecklare.

karl.lund@woodlooks.se

Läs mer om mig här!

Varför läsa på Woodlooks.se?

I en värld full av information är det svårt att veta vem eller vad man ska lita på. På Woodlooks.se strävar vi efter att inte bara erbjuda svar, utan att också ge bevisade och pålitliga råd och tips. Vi gör detta genom noggrann forskning, samarbete med experter inom hundvärlden och genom att ständigt uppdatera vår kunskapsbas.